Smulpakket

Heerlijke maanden bij bakkerij Strampel

Heerlijke maanden bij bakkerij Strampel.

Heerlijke maanden bij bakkerij Strampel. Hiermee bedoelen we natuurlijk dat de laatste maanden van het jaar toch wel de lekkerste maanden zijn. Als de R in de maand komt dan word er weer speculaas gebakken de lekkerste chocolade heerlijk winters banket speciale brood soorten en niet te vergeten hebben we vanaf 1 oktober weer de lekkerste oliebollen.

In deze toch wel moeilijke tijden hebben we dit jaar voor bedrijven hele mooie pakketten voor personeel of relaties.

We hebben nog heel veel meer lekkers daarom nodig ik u bij deze uit om dit in 1 van onze winkels te zien en beleven.

Heeft u andere ideeën of vragen? Dan kunt u altijd contact op nemen met 1 van onze winkels.

aanbieding van bakkerij Strampel

De maand aanbieding van bakkerij Strampel.

Deze maand hebben wij heerlijke appelkanjers in de aanbieding.

Deze aanbieding is 4 plus 1 gratis. 

Bakkerij Strampel en ander vers en speciaal zaken hebben bedacht om samen een actie te doen en dit te communiceren door middel van social media.

Volg ons ook op facebook en twitter.

speciaal brood

Speciaal brood

 Dient u speciaal brood te eten voor bijvoorbeeld uw dieet? Of omdat u een tarwe intolerantie heeft? Bakkerij Strampel heeft het vers voor u gebakken.

Bent u op dieet en moet u minder koolhydraten eten? Dan maken wij koolhydraatarm brood voor u.

De bakkers van bakkerij Strampel bakken speltbrood van de meest zuivere soort. Dit durven wij wel te zeggen omdat wij deze meel en bloem afnemen van een Duits bedrijf. Wij doen dit omdat er in Duitsland hele strenge regels gelden op het gebied van spelt, zo mag er in Duitsland geen tarwe staan in een ring van 10 kilometer om kruisbesmetting te voor komen is dit wel het geval dan word de gehele oogst van die akker afgekeurd, ook worden er bij de fabrikant nog meerdere malen monsters genomen voor dat het in de bulk gaat en bij ons terecht komt.

Ook bakken wij desem brood in vele soorten en smaken.

Wij maken alleen Vrijdag en Zaterdag de speciale desem broden.

Al onze speciale broden worden gemaakt op basis van desem en hebben een lange rijstijd en dat proef en ruik je. U kunt een goed desem brood herkennen aan zijn karakteristieke bakaard en zijn spekkige kruim ook kunt u zien dat de structuur mooi open is.

Wilt u graag een brood vol vitamines? Dan hebben wij speciaal voor u het walnoten rozijnen brood gemaakt op basis van desem.