Wie is Bakkerij Strampel?

Wij zijn een ambachtelijke brood en banket bakkerij. Bakkerij Strampel maakt en bakt alles op ambachtelijke wijze en maakt alles zelf. Alle broodsoorten en koeken worden in onze bakkerij gemaakt die gevestigd is in Havelte. We hebben deze bakkerij en winkel op 1 oktober 2019 overgenomen van Bakkerij Bergman die hier ongeveer 20 jaar gevestigd was.

De Banket soorten zoals gebak,koekjes,koeken,sloffen,shnitten,taarten en taartjes worden gemaakt in de bakkerij die gevestigd is in Steenwijk. Op deze plaats is Bakkerij Strampel begonnen op 1 mei 2008. Deze winkel en Bakkerij is gevestigd in de binnen stad. Op deze locatie kunt u zien en ruiken wat er gemaakt word omdat we hier een open bakkerij hebben.

We hebben ook een winkel in Vledder. Op deze locatie verkopen we alleen onze heerlijke producten, hier word niks gemaakt. Deze winkel hebben we geopend op 1 juni 2009

We zijn ons de laatste jaren nog verder op het brood gaan richten omdat er steeds meer vraag is naar de speciale brood soorten zoals spelt,desem,haver,rogge en meergranenbrood in lichte tot de donkere soorten. We hebben nu ongeveer 35 soorten grootbrood en 40 soorten kleinbrood van de lichtste soorten tot de donkerste soorten.

Waar we groots in zijn is ons ambacht en flexibiliteit van zoet tot hartig, van cake tot luxe petit four en van slagroomshnitte tot bruidstaarten.

 

Onze prijswinnaars

Om iets over ons te vertellen: wij hebben de beste tompouce van Nederland! Door de jaren heen hebben wij behoorlijk wat prijzen gewonnen met onze producten. Zoals onder andere voor:

  • De beste tompouce van Nederland;
  • Het lekkerste gebakje van Nederland;
  • De lekkerste boterkoek van Nederland;
  • En de derde prijs voor onze speculaasbrok.

Eerlijk en heerlijk

Deze triomfen hebben wij kunnen behalen, omdat we altijd alleen voor de beste kwaliteit gaan en alleen met de meest eerlijke en heerlijke grondstoffen werken.

Daarnaast laten we zowel ons brood als ons banket keuren door een onafhankelijk keuringsbureau, het NBC.