vogelhuisje

De lekkerste pasen met bakkerij Strampel

De lekkerste pasen met bakkerij Strampel.

De bakkers van bakkerij Strampel bakken en maken ook dit jaar weer een ruim assortiment lekkernijen, voor dit jaar hebben we weer heerlijke speciale broden zoals brioche gevuld met room en als topping mee gebakken amandelen,paasbroden in groot en klein,mokkaroom sloffen,eierbrood,broodkippen in 3 verschillende soorten,vlechtbrood enzovoort.

Bij pasen horen natuurlijk ook de lekkerste taarten taartjes gebakjes en chocolade/chocolade eitjes bij daar hebben wij natuurlijk ook aangedacht. We hebben onder ander: Speciaal voor de pasen gemaakte gebakjes,een ruim assortiment aan taarten taartjes en sloffen( onze advocaat slof is ook dit jaar weer bekroond met goud)We hebben maar liefst 12 verschillende bonbon eitjes en heel veel soorten paas chocolade.

Nieuw in onze paaswinkel is de sprits kip. Dit is een heerlijke koek die met de hand opgespoten is in de vorm van een kip.

Wist u dat wij samen met keurslager Harry Mulder en de Mulder kaaswinkel een compleet ontbijt verzorgen? Wij bieden u al een compleet ontbijt aan voor maar €15.- per persoon hier zit onder ander in:

1 Croissant
1 Wittebol
1 Krentenbol
ham
kaas
boter
ei
jam
thee zakje
jus orange
Voor een uitgebreider ontbijt kunt u contact opnemen met 1 van onze winkels.

Heeft u andere ideeën of vragen? Dan kunt u altijd contact op nemen met 1 van onze winkels.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *