bekroond met goud

Gilde goud voor bakkerij strampel

‘Wereldberoemd in Steenwijk en Vledder’

 Bakkerij Strampel valt weer in de prijzen

Onze chocolade letters en speculaas brokken zijn nu ook bekroond met goud.

Super trots dat zijn we .

Prijs voor Banketbakkerij Strampel

 

Banketbakkerij Strampel in Steenwijk en Vledder valt op met zijn , zeg maar gerust kwalitatief hoogstaand, assortiment aan brood . Op woensdag 20 januari Hebben we de trofee ‘Gilde Goud’ van Heerlijk & Heerlijk in ontvangst mogen nemen.

Banketbakkerij Strampel krijgt de onderscheiding voor zijn al jaren stabiele kwaliteit en technische bijdrage aan het Gilde van de betere banketbakkers en dan met name voor hun overheerlijke brood. Het is een blijk van waardering namens collega-banketbakkers uit heel Nederland.

Waar succesrecepten vaak angstvallig worden beschermd als ‘het geheim van de smid’, geven de banketbakkers van Heerlijk & Heerlijk ze juist graag aan elkaar prijs. Hierdoor brengen ze elkaar steeds weer op nieuwe ideeën en komen ze samen tot de allerlekkerste producten. De banketbakker met het beste en opvallendste product van het jaar wordt beloond met de oorkonde Gilde Goud.

 

Brood

Brood en banketbakkerij Strampel maakt al jaren indruk met zijn ovenverse en knapperige broden. Al meer dan tien jaar weten de mensen in Steenwijk, Vledder en omgeving hun weg te vinden naar hun geliefde bakker. “Wereldberoemd in Vledder”, grapt een vaste klant. Niet meer dan terecht om deze ondernemers een blijk van waardering te geven en te onderscheiden met een gouden trofee.

 

De adviseur van het gilde, Hans Tros, overhandigt aanstaande woensdag om 11.30 uur de bijbehorende bokaal. Tros: “Brood en banketbakkerij Strampel presteert al jaren op goed niveau in de branche. De producten van Strampel onderscheiden zich door hun heerlijke smaak. Een terechte winnaar.”

Gilde goud

Gilde goud

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *